Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν στη Βάρκιζα

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν στη Βάρκιζα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ζουν τον έρωτά τους, και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life- φαίνεται πως έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα στη σχέση τους, καθώς πριν από λίγες ημέρες αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στη Βάρκιζα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “House of Fame” και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία του κορονοϊού, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, γι’ αυτό προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησαν στην αγορά κατοικίας στην Αττική.

Την περασμένη Τρίτη, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση του σπιτιού τους, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού. Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και παπουτσιών της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις