Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλιά της

Την ίδια ώρα, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τα συναρπαστικά «hybrid live shows» της κάθε Σάββατο στο «Lohan»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την Ελένη Φουρέιρα που είχε τα γενέθλιά της, καθώς η Panik Records επεφύλαξε στην «εκρηκτική» τραγουδίστρια ένα απροσδόκητο πάρτι το βράδυ της Κυριακής (08.03.2026).

Ο συνιδρυτής και CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, κάλεσε την Ελένη Φουρέιρα για να δειπνήσουν μαζί στο «Abi Rouge».

Πρόκειται για ένα εστιατόριο – «κόσμημα» στο κέντρο της Αθήνας, με το «ραντεβού για δύο» να προτείνεται, καθώς ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία βρισκόταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο, μπαίνοντας στον χώρο, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πάρτι – έκπληξη και μία τεράστια τούρτα ειδικά για εκείνη.

Εκτός από τους συνιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, παρόντες ήταν η Μαριάννα Λάτση, όλο το team της Panik, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα.

Όλοι, τής ευχήθηκαν και διασκέδασαν παρέα για τα γενέθλιά της.

@panikrecords

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

 

Την ίδια ώρα, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τα συναρπαστικά «hybrid live shows» της κάθε Σάββατο στο «Lohan», τα οποία έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Μαραντίνης: Είμαι σε μία φάση της ζωής που κάνω ωραία και νέα ξεκινήματα, το είχα πολύ ανάγκη
«Είναι σε μία ηλικία και τα δύο παιδιά που μπορούν και συνεννοούμαστε και μπορούμε να λειτουργούμε πολύ διαφορετικά και σε ένα άλλο επίπεδο» είπε για τους γιους του
Θοδωρής Μαραντίνης