Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Ανυπομονεί για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της [pic]

Η Ελεονώρα Μελέτη τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ανοίγοντας έτσι το πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ανοίγοντας έτσι το πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωή της. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι χαζομαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας με την πριγκίπισσά της, η οποία πλέον είναι 7 μηνών. Τόσο η μικρή Αλεξάνδρα όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα