Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όταν έρχεται ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο

“Όταν έρχεται πάντως ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται και η ευτυχία είναι ζητούμενο’ ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και την αναγνωρισιμότητα.

«Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν έρχεται πάντως ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται και η ευτυχία είναι ζητούμενο», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και συνέχισε:

«Χαίρομαι τη δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε θεωρώ ότι έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου ή με τη ζωή μου.

Όμως, είμαι κι εγώ λίγο αντιδραστική σε σχέση με αυτό, ίσως κι εγώ έχω μια υπερβολή την οποία προσπαθώ να ισορροπήσω. Δεν με ενδιαφέρει κι εμένα η ζωή των άλλων».

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν καταπιεστικός σε κανένα επίπεδο της ζωής μου.

Δεν προσπάθησε να με τραβήξει από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήμουν τελείως ελεύθερη να κάνω αυτό που αγαπώ, ό,τι και να ήταν αυτό θα ήμουν ελεύθερη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δε θα μου κάνει μαθήματα φιλίας, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Ουγγαρέζος για μένα»
«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του ακριβώς, αλλά οκ. Για να το λέει ο Δημήτρης, θα έχει δίκιο. Είναι τόσα χρόνια στον χώρο, οφείλω να εμπιστευτώ την έκρηξή του» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης 1
Ο Μάριος Αθανασίου με μπλουζάκι υπέρ της Παλαιστίνης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην Αριστερά, έρθει δεν έρθει ο Τσίπρας είτε μείνει ο Φάμελλος. Προσωπικά το ελπίζω», είπε για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική
Ο Μάριος Αθανασίου
20