Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ελληνίδα η βασίλισσα του fitness στο Instagram

Ελληνίδα η βασίλισσα του fitness στο Instagram

Η ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια Kayla Itsines έχει εκατομμύρια followers στο Instagram και ο λόγος είναι προφανής. Πως κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Η ελληνικής καταγωγής Kayla Itsines είναι μία διεθνούς φήμης personal trainer και έχει μερικά εκατομμύρια followers στο Instagram. Φίλοι της και πελάτες της είναι μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα και δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ, που παρακολουθούν και εμπιστεύονται τη δουλειά της.

Το έτος 2014 κυκλοφόρησε μία σειρά ασκήσεων που διαρκούν λιγότερο από 30 λεπτά και γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα, ενώ το έτος 2015 κυκλοφόρησε και το πρώτο της ηλεκτρονικό βιβλίο. Μόλις λίγα χρόνια μετά, έχει χτίσει μία ολόκληρη αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής.

Η Kayla Itsines είναι υπέρμαχος της μεσογειακής κουζίνας και σε συνεντεύξεις της έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι η ελληνική κουζίνα και τα φαγητά που μαγειρεύει η γιαγιά της.

https://www.instagram.com/p/Bv_lZxch-E0/

Η Itsines τιμήθηκε το 2015 με βραβείο από την Ernst and Young Entrepreneur για την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία στην Αυστραλία.

https://www.instagram.com/p/Bvuj-7mBRgO/

Η Kayla Itsines, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, είναι η πλουσιότερη επιχειρηματίας κάτω των 40 ετών στην Αυστραλία. Μάλιστα, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τόμπι Πιρς έχουν χτίσει μία περιουσία αξίας 486 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι το πλουσιότερο ζευγάρι νεαρών επιχειρηματιών κάτω των 30!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις