Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρωνας Βασιλειάδης για διακοπές με τα παιδιά τους στην Πάρο: Δείτε φωτογραφίες

Την Πάρο επέλεξαν (και) φέτος η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της Βύρωνας Βασιλειάδης για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Έχοντας δίπλα τους τα 2 παιδιά τους, τον Νίκο και τον Λέοντα, η οικογένεια απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram, φαίνονται διάφορες δραστηριότητες που έκαναν οικογενειακά στο Κυκλαδίτικο νησί.

Η ιδρύτρια του «Save a Greek Stray» επέλεξε να δείξει στους followers της στιγμιότυπα από την θάλασσα, τη βόλτα τους στα σοκάκια αλλά και την γιορτή του ρεβυθιού.

Τραπέζι

Εριέττα Κούρκουλου

Μουσικός

Φαγητό

Σκάφος

Παιδιά

Πιάτο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιλέγει την Πάρο για τις διακοπές του καθώς σχεδόν κάθε χρόνο περνούν λίγες ημέρες στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Θαυμάστρια της Κέιτι Πέρι κατέρρευσε στη σκηνή – Η τραγουδίστρια γονάτισε και προσευχήθηκε να γίνει καλά, δείτε βίντεο
Η στιγμή που η νεαρή χάνει τις αισθήσεις της και η τραγουδίστρια τρέχει να την βοηθήσει - Η κοπέλα αναρρώνει σπίτι της, χωρίς να συντρέχει κίνδυνος για την υγεία της
Katy Perry 2
Η Βαλέρια Χοψονίδου μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της: «Ήταν ένας δύσκολος δρόμος αλλά πλέον ζω το απόλυτο όνειρο»
«Πολλές εξετάσεις, πολύ στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς μου και μια μεγάλη ανηφόρα που στο τέλος τα καταφέραμε», έγραψε στην ανάρτησή της η σχεδιάστρια ρούχων
Η Βαλέρια Χοψονίδου με τον σύζυγό της Αντώνη Βλωτιδέλλη