Lifestyle

Έσπασε ταμεία η ταινία “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Οι ερωτευμένοι επέλεξαν να δουν την νέα ταινία της Odeon κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων.

Δικαιωματικά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στους ερωτευμένους! Το απέδειξαν αφού η νέα ταινία της Odeon με τίτλο “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” έκανε ρεκόρ εισιτηρίων. Πέτυχε το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό άνοιγμα Ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια!

Το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Βασίλη Κεχαγιά αφηγείται τρεις ερωτικές ιστορίες με happy end! Οι ήρωες των ιστοριών αυτών είναι οι Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής ενώ ο κυριότερος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας!

Από την πρώτη μέρα προβολής λοιπόν η ταινία έκοψε παραπάνω από 20.000 κάτι που συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες βδομάδες για να συμβεί!

Οι τρεις ιστορίες:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Μάστορας αφιέρωσε ένα τρυφερό βίντεο στην Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τα γενέθλια της
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον τραγουδιστή, καθώς ταξίδεψε μαζί του στη Θεσσαλονίκη όπου οι Melisses είχαν κανονίσει εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου 23/8 στη Χαλκιδική
Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη