Lifestyle

Eurovision 2019: Έβαλε φωτιά η Ελένη Φουρέιρα στο Expo του Τελ Αβίβ – Η εκρηκτική εμφάνισή της [video]

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην σκηνή του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision και τραγούδησε το "Dancing Lasha Tumbai" του Verka Serduchka.

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στον διαγωνισμό της Eurovision, που της έδωσε φυσικά το εισιτήριο για μια διεθνή καριέρα, και θύμισε σε όλους τον λόγο που κέρδισε την δεύτερη θέση στον περσινό διαγωνισμό. Η υπερταλαντούχα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην έναρξη του διαγωνισμού ερμηνεύοντας ένα remix της μεγάλης επιτυχίας του Verka SerduchkaDancing Lasha Tumbai” που συμμετείχε στον διαγωνισμό το 2007 με την Ουκρανία, και αναστάτωσε κοινό και τηλεθεατές με την εκρηκτική και hot εμφάνισή της κερδίζοντας μάλιστα και το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 9