Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση για τον Τριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor μετά την άγρια κόντρα τους

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνεργάστηκαν στο Just the 2 of us, ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά την αποχώρησή τους άρχισαν οι εντάσεις, οι τσακωμοί και η ανταλλαγή εξωδίκων. 

 

Αυτή την περίοδο ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και καθημερινά μάχεται με την ομάδα των διάσημων προσπαθώντας να φέρει νίκες. 

 

Την πορεία του στο παιχνίδι φαίνεται να παρακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού πριν από λίγη ώρα σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρουσία του στο Survivor.

 

Δείτε στο TLIFE την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου