Lifestyle

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρωτότυπη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου, που δημοσίευσε στα social media

Ευτυχισμένους και πιο ερωτευμένους από ποτέ βρίσκει αυτό το καλοκαίρι την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το γνωστό ζευγάρι αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών και γυρίζει από νησί σε νησί απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, υπάρχουν φορές που η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες με τον σύντροφό της εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

Δείτε στο TLIFE την πρωτότυπη φωτογραφία του ζευγαριού…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τάκης Ζαχαράτος: «Το βιβλίο μου είναι αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλα τα θύματα bullying»
«Είναι διαχρονικό αυτό το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και είναι κάτι που με απασχόλησε πάρα πολύ έντονα, γιατί το έβλεπα σε όλη μου τη ζωή να συμβαίνει», είπε ακόμα
Τάκης Ζαχαράτος