Lifestyle

Γ. Αρναούτογλου: “Δεν έχω λύσει το οικονοµικό µου πρόβληµα!”

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής για τις υπερβολικές αμοιβές στην τηλεόραση, αλλά και για τις δικές του αποδοχές...

Επιστρέφοντας στο τηλεοπτικό σκηνικό με μια εκπομπή που έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, τις υπερβολικές αμοιβές και τις δικές του αποδοχές.

 

Για τη νέα του εκπομπή, ο γνωστός παρουσιασής δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”: “Υπάρχει µια διαφορετική Ελλάδα. ∆έκα χρόνια µετά βρίσκοµαι σε µια χώρα που δεν έχει σχέση µε το 2000, όταν πρωτογυρίστηκε η εκποµπή. Συναντώ βοσκούς µε λάπτοπ, ανθρώπους που άφησαν την πόλη και επέστρεψαν στα χωριά τους, συναντώ και πολύ απογοητευµένους ανθρώπους πια. Πρόσφατα µπήκα σε ένα φροντιστήριο µε την κάµερα και έπαθα σοκ µε αυτά που έλεγαν τα παιδιά. ∆εν µπορούν να πιστέψουν αυτό που συµβαίνει, δεν µπορούν να πιστέψουν ότι δεν τους δίνεται καµία ευκαιρία”.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα