Lifestyle

Γιαγιά με 8 εγγόνια θα τρέξει στο Μαραθώνιο!

Ούτε τα χρόνια της, ούτε τα εγγόνια της θα την εμποδίσουν να τρέξει στο Μαραθώνιο. Η συγκεκριμένη κυρία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η Αργυρώ Πλουμή από τα Ζωνιανά είναι 58 ετών και γιαγιά. Έχει 8 εγγόνια. Έχει αποφασίσει να τρέξεις στις 31 Οκτωβρίου στο Μαραθώνιο και προπονείται καθημερινά γι’αυτό.

Ξεκίνησε να αθλείται πριν από 6 χρόνια και θα είναι η δεύτερη φορά που θα τρέξει σε Μαραθώνιο δρόμο. Η ίδια αποτελεί παράδειγμα θέλησης για τα 4 παιδιά της αλλά και τα 8 εγγόνια της που την βλέπουν να κάνει καθημερινά τις προπονήσεις της στο Ηράκλειο.

”Όσο ζω και μπορώ θα κάνω αθλητισμό. Από παλιά κάνω μεγάλες διαδρομές λόγω επαγγέλματος, αλλά όταν έμαθα την προπόνηση και έλαβα μέρος στον πρώτο μου αγώνα, συνειδητοποίησα ότι θέλω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άθλημα”, δηλώνει η 58χρονη Αργυρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου