Lifestyle

Γιάννα Τερζή: «Τυχερός για φέτος ο Diddy της Ελλάδας που είπα όχι σε εκπομπές εν όψει Eurovision»

Η ίδια πάντως, δεν είπε ανοιχτά το όνομα του ανθρώπου στον οποίο αναφέρεται

Με μια φαρμακερή ανάρτηση θέλησε να «μιλήσει» για την περίοδο της συμμετοχής της στη Eurovision, η Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα Τερζή το απόγευμα της Πέμπτης (15.05.2025), μια ανάσα πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, έριξε τα πυρά της για το πρόσωπο που προσπαθούσε να τη σαμποτάρει στη Eurovision, κάνοντάς της ψυχολογικό πόλεμο.

«Τυχερός για φέτος ο Diddy της Ελλάδας (τρομάρα του) που είπα όχι σε εκπομπές εν όψει Eurovision», έγραψε η τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό το 2018, στη λεζάντα του βίντεό της στο TikTok. 

Η ίδια πάντως, δεν είπε ανοιχτά το όνομα του ανθρώπου στον οποίο αναφέρεται.

«Έστειλα το τραγούδι μου στη Eurovision το 2018 κανονικά σε CD μέσα σε φάκελο στην ΕΡΤ. Ήταν από τα λίγα που στα ραδιόφωνα πήγε νούμερο 1, πήγαινε σφαίρα μέχρι που του μπήκε ο… τοίχος. […] Δεν μου έφταιγε ούτε το τραγούδι, ούτε ο διαγωνισμός, ούτε όλη η κατάσταση. Ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο που μου δημιούργησε όλο αυτό το τοξικό κλίμα.

@yiannaterzi #mentalillness mentalhealth mentalhealthmatters #mentalabuse #traitor #saboteur  Baddie Friend (Two Bad Bitches) (feat. House of Evo) – Kevo Jefé & Casa Di & Steve Terrell

Το να έχω έναν άνθρωπο να πατάει κουμπιά και να παίζει τον Θεό, καθορίζοντας το πώς θα πάει η αποστολή, με έκανε να εγκαταλείψω το παιχνίδι, γιατί ήταν προκαθορισμένο. Το έβλεπες και στο πρόσωπό μου και στις συνεντεύξεις μου. Έβαζε κανονικότατα εμπόδια στην πορεία του τραγουδιού και της αποστολής.

Δεν μπορούσα να πω, την ώρα που γινόταν αυτή η χαρούμενη γιορτή της Eurovision, τι περνούσα στο backstage. Ίσως και να έπρεπε τελικά να το είχα κάνει, ο κόσμος τότε δεν έλεγε ακόμα την αλήθεια», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της στις Rainbow Mermaids η Γιάννα Τερζή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια