Lifestyle

Γιάννης Καπετάνιος: Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή

«Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν;», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε, γι’ ακόμα μία φορά, για την απόφασή του να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ναι, έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή. Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν;

Όταν βγει κάποιος άνθρωπος στη σύνταξη, πρέπει να αλλάζει τρόπο ζωής και τρόπο σκέψης. Όχι, δεν έχει γίνει κάτι με τον Μάρκο.

Ίσα ίσα, για να είμαι κοντά του 20 χρόνια, σημαίνει ότι είχα περάσει καλά. Ο Μάρκος είναι και καλός άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Δεν του το ανακοίνωσα, απλά έφυγα», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αγγελική Νικολούλη: Αγάπη μου, είμαστε απόψε εδώ για τους «Φίλους για Πάντα» του Κωνσταντίνου Μουσούλη
«Έχω συμβουλεύσει τον Κωνσταντίνο να είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος, να σέβεται τον συνάνθρωπό του και να βοηθάει εκεί που μπορεί» είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον γιο της
Αγγελική Νικολούλη