Lifestyle

Γιάννης Καζανίδης: «Η άρθρωση της Βάνας Μπάρμπα έχει βελτιωθεί, μιλάει κανονικά αν και ξεφεύγει λίγο»

«Πιέστηκε από αυτό, πιέστηκε και από άλλα πράγματα και είχαμε αυτό το στενάχωρο αποτέλεσμα» δήλωσε ο Γιάννης Καζανίδης

«Η Βάνα Μπάρμπα είπε πως σηκώθηκε χθες και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε πρόβλημα στην ομιλία και πήγε κατευθείαν στο Αιγινήτειο» είπε ο Γιάννης Καζανίδης.

Στην πίεση που ένιωθε το τελευταίο διάστημα η καλή του φίλη, Βάνα Μπάρμπα, που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, αναφέρθηκε ο Γιάννης Καζανίδης στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Παρασκευή (23.05.2025).

«Ανησύχησα και εγώ γιατί ξύπνησα σήμερα το πρωί, βρήκα πάρα πολλές αναπάντητες κλήσεις και εξηγούσα το τι έχει συμβεί και τα λοιπά. Η Μιμή Ντενίση, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μάκης Τσέλιος και πάρα πολλοί άλλοι.

Είναι πολύ αγαπητή η Βάνα, παρόλο που απέχει από τα θεατρικά πράγματα και από την τηλεόραση. Είναι ένα άτομο πάρα πολύ αγαπητό και πάρα πολύ δοτικό» επισήμανε αρχικά ο Γιάννης Καζανίδης.

«Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί της, είναι καλά. Η άρθρωση της έχει βελτιωθεί και μιλάει κανονικά. Ξεφεύγει λίγο αλλά, αν δεν το ήξερα, δεν θα το καταλάβαινα. Μου είπε πως σηκώθηκε χθες και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε πρόβλημα στην ομιλία και πήγε κατευθείαν στο Αιγινήτειο», τόνισε.

«Πιέστηκε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Ετοίμαζε για τον χειμώνα και θα ετοιμάσει σίγουρα μια πολύ ωραία δουλειά. Πιέστηκε από αυτό, πιέστηκε και από άλλα πράγματα και είχαμε αυτό το στενάχωρο αποτέλεσμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο στενός φίλος της ηθοποιού, Γιάννης Καζανίδης στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Φαίη Σκορδά: «Εχω πάντα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν» – Το σχόλιό της για την κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι
Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Φαίη Σκορδά