Lifestyle

Γιάννης Σεβδικαλής σε Σοφία Κουρτίδου: «Είσαι το λιμάνι μου στις φουρτούνες, η δύναμή μου» – Η τρυφερή ανάρτηση

Με λόγια γεμάτα αγάπη ευχήθηκε στη σύντροφό του για τη γιορτή της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με λόγια γεμάτα αγάπη ευχήθηκε ο Γιάννης Σεβδικαλής στη Σοφία Κουρτίδου για την ονομαστική της γιορτή. Ο Παραολυμπιονίκης θέλησε να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύντροφό του, κάνοντας μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής στην ανάρτηση για τη γιορτή της αγαπημένης του, αναφέρθηκε στη Σοφία Κουρτίδου ως τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα του στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής.

Τη χαρακτήρισε «λιμάνι» του και δύναμή του, ενώ συνόδευσε την αφιέρωσή του με μια φωτογραφία της αγαπημένης του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε:

«Σήμερα γιορτάζει η Σοφία μου. Αυτό το βλέμμα στη φωτογραφία είναι όλη μου η ζωή. Είναι το λιμάνι μου στις φουρτούνες, η δύναμη να στέκομαι όρθιος και η βεβαιότητα πως μαζί δεν υπάρχει διαδρομή που να μη μπορούμε να περπατήσουμε. Εύχομαι η ψυχή σου να λάμπει πάντα όπως η ματιά σου όταν δημιουργείς, και η ζωή να σου επιστρέφει όλη τη μαγεία και την αγάπη που σκορπάς τόσο απλόχερα. Σε αγαπώ για όλα όσα είσαι, και για όλα όσα γινόμαστε μαζί. Χρόνια πολλά, ζωή μου! Θα είσαι πάντα το αγαπημένο μου οτιδήποτε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ίθαν Χοκ για τον γάμο της κόρης του: «Εκείνη κοιτάζει μπροστά, ένιωθα την καρδιά μου να ραγίζει»
«Το πραγματικά μυστηριώδες κομμάτι είναι ότι πίστευα πως θα ήταν συγκινητικό επειδή θα αποτελούσε μια μεγάλη στιγμή σύνδεσης ανάμεσα στους δυο μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη σκεφτόταν μόνο τον γαμπρό» σημείωσε.
Ίθαν Χοκ