Lifestyle

Γιώργος Αλκαίος –Nivo: Μοναδική καλλιτεχνική συνύπαρξη on stage στην Αγία Βαρβάρα

Γιώργος Αλκαίος και Nivo (Νίκος Βουρλιώτης) ανταμώνουν αύριο Σάββατο (05.10.2024) on stage σε μια μοναδική μουσική βραδιά στην πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον δήμο της Αγίας Βαρβάρας.

Γιώργος Αλκαίος και Nivo, ενώνουν τις μαγικές μουσικές τους δυνάμεις, σε μια καλλιτεχνική συνύπαρξη που θα λατρέψει το κοινό το οποίο θα διασκεδάσει άνευ όρων με γνώριμα τραγούδια που έχει αγαπήσει.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Γιορτές Πόλης 2024» στην Αγία Βαρβάρα, και το κοινό θα απολαύσει επιπλέον τους Goin’ Through και Isorropisti.

Γιορτάζοντας τα 75 χρόνια από την ανακήρυξη του συνοικισμού σε κοινότητα, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει Γιορτές Πόλης από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

O Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός φυσικά και ως NIVO, είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, για τη παρακολούθηση θεμάτων ψηφιακής πολιτικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

alkaiosnivo

Λίγο μετά την συνύπαρξή τους, οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα αναχωρήσουν για lives στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας τους που ξεκινά αρχές Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Sean Diddy Combs: Κακοποιούσε γυναίκες εκμεταλλευόμενος τη φήμη του – Έδινε χρήματα για σεξ με την πρώην του
Τι κατέθεσαν οι δύο πρώτοι μάρτυρες στο δικαστήριο για τον 55χρονο μεγιστάνα της χιπ-χοπ που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για εκβιασμό και sexual trafficking - Όσα έγιναν την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας
Δίκη Sean "Diddy" Combs
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου