Lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: Ήμουν σε χορωδία κυρίως με κορίτσια, γι’αυτό μου έκαναν bullying

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές και το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία.

«Το X-Factor είναι ένα από τα πιο ωραία πρότζεκτ άλλα αδικημένο. Δεν ήμουν στο σόου, γιατί ήμουν στο OPEN, στο ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’. Το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’ δίνει επίσης ένα βήμα στα νέα ταλέντα».

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία έχει δημιουργήσει το τραγούδι των τίτλων.

«Στο ‘Μαύρο Ρόδο’ που έρχεται στο MEGA, μία κοπέλα έχει αποφασίσει να ερωτευτεί τον ‘Χριστό’. Για το τραγούδι των τίτλων αποφάσισα να μην απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία στιχουργό αλλά στους 350 μαθητές μου.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς θα το ερμηνεύσει Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι η ιδανική γι’ αυτό το τραγούδι», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία: «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα δυο φίλους που τώρα είναι μοναχοί.

Στο γυμνάσιο δεν έπαιζα μπάλα, ήμουν σε μία χορωδία κυρίως με κορίτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο μου έκαναν bullying. Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο. Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Sean Diddy Combs: Κακοποιούσε γυναίκες εκμεταλλευόμενος τη φήμη του – Έδινε χρήματα για σεξ με την πρώην του
Τι κατέθεσαν οι δύο πρώτοι μάρτυρες στο δικαστήριο για τον 55χρονο μεγιστάνα της χιπ-χοπ που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για εκβιασμό και sexual trafficking - Όσα έγιναν την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας
Δίκη Sean "Diddy" Combs
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου