Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Χρανιώτης: Η αποκάλυψη για το Survivor και η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Γιώργος Χρανιώτης: Η αποκάλυψη για το Survivor και η περιπέτεια με τον κορονοϊό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν βλέπει το φετινό Survivor και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς τόσο εκείνος όσο η σύζυγος και ο γιος τους κόλλησαν κορονοϊό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για το πώς βίωσαν αυτή την κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε στο Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης το 2017.

Όσον αφορά στον κορονοϊό ο Γιώργος Χρανιώτης εξήγησε: “Την πατήσαμε κι εμείς, κολλήσαμε και το ζούμε. Κόλλησε πρώτη η Γεωργία και μαζί ο μικρός. Στην αρχή κάναμε ένα rapid τεστ κι εγώ βγήκα αρνητικός αλλά η Γεωργία θετική.

Προχωρήσαμε κατευθείαν το μοριακό και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Μετά έκατσα σπίτι με διπλές μάσκες και είχα υπέρμετρη εμπιστοσύνη ότι δεν πρόκειται να κολλήσω, αλλά τελικά ο κορονοϊός δεν χαρίζεται.

Είχα κάποια συμπτώματα αλλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ. Ευτυχώς από Δευτέρα θα ξανακάνω γύρισμα. Όλα τα παιδιά από την παραγωγή με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα”.

Ακόμη, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι φέτος δεν παρακολουθεί το Survivor, καθώς το βαριέται: “Δεν το παρακολουθώ, το βαριέμαι. Είναι παραπάνω reality από όσο αντέχω. Ο Γαλακτερός μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Είναι άλλο παιχνίδι αυτό και άλλο το δικό μας. Δεν υπήρχε κανένας να μας βάλει λόγια στο στόμα. Το έχω δει ελάχιστα αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Εμένα μου αρέσει ο ρεαλισμός, σε εμάς δεν υπήρχε ο όρος στρατηγική αλλά ο όρος παιχνίδι. Αν έβλεπα το φετινό δεν θα πήγαινα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις