Lifestyle

H Άννα Πρέλεβιτς κάνει zumba με τη Σόφη Πασχάλη

Ηλιόλουστο Σάββατο και η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να το διασκεδάσει. Μαζί της η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Οι δυο γυναίκες φόρεσαν άνετα ρούχα και επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες.

Ηλιόλουστο Σάββατο και η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να το διασκεδάσει. Μαζί της η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Οι δυο γυναίκες φόρεσαν άνετα ρούχα και επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες.

Ο λόγος; Μια αναζωογονητική συνεδρία Zumba υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας. Άλλωστε η zumba είναι ένα από τα μεγαλύτερα fitness trends των τελευταίων ετών. Η Σόφη το γνωρίζει καλά και όπως φαίνεται η Άννα θέλει να μάθει περισσότερα για αυτό. Δες τα tweets που ανέβασαν οι δυο τους στο twitter!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πόπη Χριστοδούλου: Όσα είχε αποκαλύψει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη – Πώς πήρε τον διπλό ρόλο στο «Πάρα Πέντε»
«Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνω Ντάλια. Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, γιατί είχα κι ένα πρόβλημα υγείας», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια
Πόπη Χριστοδούλου