Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η AARP θα τιμήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με το Βραβείο Συνολικού Έργου

Η AARP θα τιμήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με το Βραβείο Συνολικού Έργου
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το περιοδικό της AARP, της Αμερικανικής Ένωσης Συνταξιούχων, ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του «The Midnight Sky» Τζορτζ Κλούνεϊ, με την ανώτατη διάκριση, το Βραβείο Συνολικού Έργου στην τελετή απονομής των Movies for Grownups Awards (Βραβεία Ταινιών για Ενήλικες).

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ, η αυθεντία και το πνεύμα του οποίου – τον καθιστούν έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της εποχής μας, και σκηνοθέτη που θα ήταν διάσημος, ακόμα κι αν δεν τον είχαμε δει ποτέ στην οθόνη» τόνισε η διευθύνουσα σύμβουλος της AARP, Τζο Αν Τζέκινς.

«Ο συνδυασμός ευφυϊας, σκληρής δουλειάς και εμπειρίας που τον διακρίνει δείχνει πόσο λάθος είναι τα στερεότυπα για την ωριμότητα» πρόσθεσε.

Το κορυφαίο βραβείο του περιοδικού της AARP έχει απονεμηθεί τις προηγούμενες χρονιές στους ηθοποιούς Ανέτ Μπένινγκ, Κέβιν Κόστνερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάιλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Σίρλεϊ ΜακΛέιν, Έλεν Μίρεν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σούζαν Σαράντον και Σάρον Στόουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις