Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η «Barbie» έρχεται στο σινεμά το 2023 με τη Μάργκοτ Ρόμπι

Η «Barbie» έρχεται στο σινεμά το 2023 με τη Μάργκοτ Ρόμπι
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η ταινία «Barbie», με την Μαργκό Ρόμπι και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Warner Bros, κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2022, στο Λας Βέγκας, η οποία ήρθε μετά από πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις, και αναβολές.

Η ιστορία της κινηματογραφικής μεταφοράς της «Barbie» ξεκίνησε από το 2014 όταν η Sony, είχε αναλάβει αρχικά την παραγωγή της ταινίας, με την Έιμι Σούμερ (Αmy Schumer) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία αποχώρησε λόγω αλλαγής στον προγραμματισμό. Το καλοκαίρι του 2017 η Αν Χάθαγουεϊ ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτρια. Στη συνέχεια η Sony αποσύρθηκε, αφήνοντας χώρο στην Warner να επανεκκινήσει την παραγωγή.

Η Γκέργουιγκ μαζί με τον τρεις φορές υποψήφιο για Όσκαρ, σκηνοθέτη/σεναριογράφο και σύντροφό της, Νόα Μπάουμπακ (Noah Baumback) συνυπογράφουν το σενάριο. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η Barbie εκδιώχνεται από την Barbieland επειδή δεν είναι αρκετά ιδανική… γεγονός που γίνεται αφορμή να ξεκινήσει μια απίστευτη περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) υποδύεται τον Κένεθ Σον Κάρσον, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) Simu Liu, Αμέρικα Φερέρα (America Ferrera), Κέιτ ΜακΚίνον (Kate McKinnon), Μάικλ Σέρα (Michael Cera), Ίσα Ρέι (Issa Rae).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις