Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Dua Lipa χτίζει βίλα στην Αλβανία με θέα το Ιόνιο και την Κέρκυρα

Η Dua Lipa χτίζει βίλα στην Αλβανία με θέα το Ιόνιο και την Κέρκυρα
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Αφού απέκτησε την αλβανική υπηκοότητα, η Dua Lipa αποφάσισε να χτίσει και μια βίλα στην Αλβανία, στους Αγίους Σαράντα, η οποία θα έχει μεγάλο κόστος και μοναδική θέα.

Πιο συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον της Dua Lipa μίλησε στο Page Six και αποκάλυψε ότι η βίλα της στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία θα έχει θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και θα βρίσκεται απέναντι από την Κέρκυρα.

Η πηγή ανέφερε, επίσης, ότι το κόστος της κατασκευής της βίλας ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο δεν αποκάλυψε το ακριβές νούμερο στους δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι η Dua Lipa είναι γεννημένη στη Βρετανία από Αλβανούς γονείς ενώ πρόσφατα έλαβε και την αλβανική της υπηκοότητα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ζήσει μέχρι τα 15 της στο Κοσσυφοπέδιο. Μιλώντας στο NPR, ανέφερε για εκείνα τα χρόνια ότι «δεν θα τα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο. Πραγματικά, με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa ίδρυσε με τον πατέρα της το ίδρυμα «Sunny Hill Foundation» το 2016 ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα και να πραγματοποιήσουν συναυλίες στην Αλβανία για να βοηθήσουν άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις