Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Finos Film γιορτάζει τη Black Friday με επικές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου

Η Finos Film γιορτάζει τη Black Friday με επικές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου

«Ξεχυθείτε για ψώνια» μας συμβούλεψε η Finos Film ενόψει Black Friday (που έχει και λίγο ΣΚ και έρχεται και η Cyber Monday). Και το έκανε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο και επικές ατάκες από σπουδαίες ελληνικές ταινίες!

«Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Μια τρελή, τρελή οικογένεια», «Η θεία μου η χίπισσα», «Η γυναίκα μου τρελάθηκε», «Η θεία από το Σικάγο», «Η κυρία του κυρίου», «Τα κίτρινα γάντια», «Οι κληρονόμοι», «Οι κυρίες της αυλής», «Ο Κατεργάρης», «Το ανθρωπάκι» είναι μερικές από τις ταινίες που «πρωταγωνιστούν» στο βίντεο της Finos Films για τη Black Friday.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μαίρη Αρώνη, Γιάννης Βογιατζής, Χρόνης Εξαρχάκος, Κώστας Βουτσάς, Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Θανάσης Βέγγος, Κατερίνα Γιουλάκη, Γιάννης Γκιωνάκης, Ορέστης Μακρής είναι μερικοί από τους σπουδαίους ηθοποιούς που με τις επικές ατάκες τους, «συμμετέχουν» στη… Black Friday της Finos Films.

«Μπλακ Φράϊντει από την αφρόκρεμα της ελληνικής κινηματογραφίας. Ξεχυθείτε για ψώνια», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το ξεκαρδιστικό βίντεο.

 

Κι αν κρίνουμε από τις εικόνες στους δρόμους και στα μαγαζιά, πολλοί την ακολούθησαν τη… συμβουλή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις