Lifestyle

Η adidas αναμένεται να χάσει πάνω από 1 δισ. δολάρια λόγω κορoνοϊού

Ο κορoνοϊός εκτός από τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη δημόσια υγεία, επηρεάζει ήδη σημαντικά και την παγκόσμια οικονομία, καθώς οι ρυθμοί με τους οποίους εξαπλώνεται είναι ανησυχητικοί.

Φυσικά, “θύμα” του ιού θα ήταν και η μόδα, με ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands παγκοσμιώς και συγκεκριμένα η adidas, να αναφέρει ότι περιμένει ένα πλήγμα ενός δισεκατομμυρίου δολαριών από τις πωλήσεις στην Κίνα εξαιτίας του κoροναϊού, καθώς έχει κλείσει ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων στην Κίνα, αλλά και από το γεγονός ότι η Κίνα αντιπροσώπευε το 23% των πωλήσεων της Adidas το 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα