Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τον γιο της Μάντοξ στον Λευκό Οίκο

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τον γιο της Μάντοξ στον Λευκό Οίκο

Μαζί με τον γιο της Μάντοξ, η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στον Λευκό Οίκο στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ.

Η βραβευμένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί συνοδευόμενη από τον 21χρονο γιο της παρακολούθησαν τον πρόεδρο Γιουν να τραγουδά την επιτυχία του Ντον Μακλίν «American Pie» του 1971 μέσα στο Λευκό Οίκο.

Ο Μάντοξ – τον οποίο υιοθέτησε η Τζολί από τη Καμπότζη το 2002 – έχει σπουδάσει βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei της Σεούλ, ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα της κορεάτικης γλώσσας.

Σύμφωνα με την Dailymail η Τζολί επέλεξε για την περίσταση ένα σακάκι Chanel και ένα φόρεμα από την προσωπική της συλλογή σε λευκό χρώμα με εντυπωσιακά κοσμήματα από μαργαριτάρια.

Στο επίσημο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου, κάτω από τα εκατοντάδες άνθη κερασιάς ήταν μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ, η ολυμπιονίκης Κλόι Κιμ και η Σούζαν Ράις.

Το μενού για το δείπνο σχεδιάστηκε από τον διάσημο σεφ Έντουαρντ Λι ενώ το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν οι αστέρες του Μπρόντγουεϊ Νορμ Λιούις(Norm Lewis), Λία Σαλόνγκα (Lea Salonga) και Τζέσσικα Βοζκ(Jessica Vosk).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις