Lifestyle

Η Ελευθερία Ελευθερίου με μαύρο μπικίνι ποζάρει με νάζι σε παραλία της Κύθνου

Πόζες μοντέλου χάρισε στον φωτογραφικό φακό, η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία απολαμβάνει τον αέρα, τον ουρανό και τη φιλοξενία της Κύθνου. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου, φαίνεται πως περνά super στις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων, όπως άλλωστε φαίνεται και στο υλικό που ανέβασε σήμερα (10.07.2025) στο προφίλ της στο Instagram.

Η Κύπρια αοιδός και πρώην παίκτρια του Survivor, μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει όρθια και ξαπλωμένη στην πετσέτα της, σε κάποια παραλία του νησιού.

Η νεαρή καλλιτέχνης, έχοντας τα μαλλιά της κατακόκκινα, επέλεξε για τις βουτιές της ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που δένει με κορδόνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftheria Eleftheriou (@eleftheria_elle)

Η Ελευθερία «παίζει» με τον φακό και χαρίζει πόζες όπου τινάζει τα μαλλιά της, αλλά και εικόνες από το τοπίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Κιμούλης καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση του μοναδικού του μάρτυρα
Ένοχο έκρινε το δικαστήριο για την κατηγορία της ψευδής κατάθεσης και τον συγκατηγορούμενο του Γιώργου Κιμούλη, έναν τεχνικό του θεάτρου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού
Γιώργος Κιμούλης 4