Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Εύα Χερτζίκοβα για διακοπές στη Σαντορίνη

Η Εύα Χερτζίκοβα για διακοπές στη Σαντορίνη

Η Τσέχα καλλονή Εύα Χερτζίκοβα δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες στο Instagram, που αποκάλυπταν ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη.

Η εκρηκτική Εύα Χερτζίκοβα, το μοντέλο που έγραψε ιστορία στο χώρο της μόδας και μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, «ψήφισε» την Ελλάδα για τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού.

Η Τσέχα καλλονή δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες στο Instagram, που αποκάλυπταν ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη. Όπως θα δείτε, η Εύα Χερτζίκοβα πόζαρε χαμογελαστή στο αεροδρόμιο του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και στα σοκάκια με μαύρο μαγιό και ασορτί παρεό.

Αναμφίβολα, δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος διαφήμισης της χώρας μας στο εξωτερικό.

H καριέρα της Εύα Χερτζίκοβα ξεκίνησε το 1989, όταν, σε ηλικία 16 ετών κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Παρίσι, όπου είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Η πρώτη της «μεγάλη» δουλειά, η οποία την καθιέρωσε στο παγκόσμιο στερέωμα και άνοιξε τον δρόμο για τη μετέπειτα πορεία της ως supermodel, ήταν η συμμετοχή της στην εμβληματική καμπάνια του Wanderbra το 1994, όπου φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο σουτιέν, με τη λεζάντα «Hello Boys!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις