Lifestyle

Η Εύη Βατίδου ξανά ερωτευμένη: «Είμαι 47, ο σύντροφός μου είναι 35»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με το οποίο επρόκειτο να πολιτευτεί αλλά το… έκοψε ο Άρειος Πάγος από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, μίλησε στη «Super Κατερίνα» η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας νέος έρωτας στη ζωή της και πως ο σύντροφός της είναι μικρότερός της κατά 12 χρόνια.

«Είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35», σημείωσε η Εύη Βατίδου.

«Υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον γενικότερα της γυναίκας. Εμένα με είπαν και τσιμεντόλιθο και τούβλο και σούργελο. Ό,τι και να κάνω, εγώ δεν μπορώ να πάρω το 100.

 

Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Να πάμε να ασφαλίσουμε τα ποδαράκια μας που φοράμε τις γόβες και περπατάμε στα αισχρά πεζοδρόμια και θα φάμε τα μούτρα μας και οι νέοι και οι ηλικιωμένοι» τόνισε σε άλλο σημείο η Εύη Βατίδου.

Για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, είπε: «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές για κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Οι δημοσιογράφοι ξέρουν την ιστορία μου. Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν βοήθησε ο πατέρας των παιδιών, ο Αλέξης Κούγιας.

 

Δεν είναι σωστό να λένε ότι τα έχω “αρπάξει” και πάω να κάνω τις “μπάζες” μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η ταινία «Δουνκέρκη» έγινε η πιο αγαπημένη στο Ηνώμενο Βασίλειο με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η ταινία «Δουνκέρκη» σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και τους Κίλιαν Μέρφι και Μπάρι Κίογκαν, απεικονίζει την εκκένωση της Δουνκέρκης
Εικόνα από το τρέιλερ της ταινίας «Δουνκέρνη»
Άμπερ Χερντ: Γέννησε δίδυμα και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία τους – «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά»
«Το να γίνω μητέρα μόνη μου και με τους δικούς μου όρους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με τη γονιμότητα, ήταν η πιο ταπεινή εμπειρία της ζωής μου» γράφει η ηθοποιός
Άμπερ Χερντ