Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε ζωντανά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε ζωντανά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»

Μετά από τη… ολονύχτια ανταλλαγή δημόσιων μηνυμάτων μέσω Twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Φωτεινή Πετρογιάννη αποφάσισε να απαντήσει σε όλα γράφτηκαν στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά».

Συνέχισε λέγοντας: «Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία».

 

Τέλος ανέφερε «επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε “θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας”…».

Σημειώνεται πως οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν μια σειρά από tweets με κατηγορίες και υπονοούμενα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις