Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γκλόρια Εστέφαν εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει την σεξουαλικότητά της κόρης της, στη μητέρα της

Η Γκλόρια Εστέφαν εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει την σεξουαλικότητά της κόρης της, στη μητέρα της

Η Γκλόρια Εστέφαν εξήγησε σε συνέντευξή της γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει στη μητέρα της ότι η κόρη της Κουβανής τραγουδίστριας, η Έμιλι Εστέφαν είναι ομοφυλόφιλη. Η Γκλόρια Εστέφαν, που έχει αποδεχτεί την σεξουαλικότητά της κόρης της, τόνισε ότι το να αποκαλύψει το θέμα σε έναν ηλικιωμένο συγγενή θα ήταν «περίπλοκο» για πολλούς και διάφορους προσωπικούς λόγους.

Η Κουβανή τραγουδίστρια είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κρις Γουάλας, στο CNN. «Στη λατινική κοινότητα, πολλά από αυτά τα θέματα δεν αγγίζονται, είναι ταμπού. Οι άνθρωποι βλέπουν — αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν για αυτό, δεν θέλουν να το δουν».

«Η Έμιλι, ένιωσε άνετα όταν αποκαλύφθηκε», τόνισε η Κουβανή σούπερ σταρ της ποπ για την κόρη της, η οποία είναι μουσικός και είχε αποκαλύψει σε ένα επεισόδιο του «Red Table Talk: The Estefans» ότι η μητέρα της «ήταν απρόθυμη να πουν μαζί στη γιαγιά της για τη σεξουαλικότητά της» πριν πεθάνει.

Γιατί δεν μίλησε στη μητέρα της

«Ήμασταν πολύ ανοιχτοί σχετικά με την υποστήριξη της LGBTQ κοινότητας σε όλη μας τη ζωή και την ίδια στιγμή, είχα μια μητέρα με ελκώδη κολίτιδα που ακόμα κι αν έφερνα έναν λογαριασμό – ή κάτι που δεν ήταν καν σημαντικό – θα αναστατωνόταν πολύ», πρόσθεσε η Γκλόρια Εστέφαν για τη μητέρα της, Γκλόρια Φαγιάρντο, η οποία πέθανε το 2017 σε ηλικία 88 ετών.

«Όλοι είμαστε οικογένειες που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Η ζωή είναι περίπλοκη, η ζωή είναι σκληρή», ανέφερε η Κουβανή τραγουδίστρια.

Πριν από την πρεμιέρα της οικογενειακής σειράς το 2020, η Εστέφαν – η οποία είναι παντρεμένη με τον Εμίλιο Εστέφαν, από το 1975 – είχε πει στο People πόσο ενθουσιασμένη ήταν που συνεργαζόταν με την κόρη της και την ανιψιά της τηλεοπτική παρουσιάστρια Λίλι Εστέφαν.

«Θα έπρεπε να κάνουμε γυρίσματα μέχρι τον Μάρτιο, και οι τρεις μας είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι γιατί τα πάμε πολύ καλά», είπε η Γκλόρια Εστέφαν. «Είναι τρεις γενιές γυναικών με τις δικές μας απόψεις που μπορεί να εκπλήξουν τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ξέρουν τι θα πούμε».

«Τα κορίτσια και εγώ θα μιλήσουμε για τα πάντα, από τη μητρότητα μέχρι την πνευματικότητα, τα social media και τη σεξουαλικότητα», πρόσθεσε η Κουβανή τραγουδίστρια. «Η κόρη μου η Έμιλι αποκαλύφθηκε πέρυσι, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό θέμα για να ακούσουν οι οικογένειες επειδή το σεξ είναι ένα θέμα που δεν τους αρέσει να συζητούν».

Η Γκλόρια Εστέφαν είχε αποκαλύψει το 2021 ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μέλος της οικογένειάς της. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις