Lifestyle

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ αποθεώνει τον Akyla: Το «Ferto» ήταν ένα εκπληκτικό τραγούδι και τον λάτρεψα όταν έφερε τη μητέρα του στη σκηνή

«Εντυπωσιάστηκα από την παραγωγή, από την ποιότητα και από το πόσο υποστήριζαν ο ένας τον άλλον» ανέφερε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ παρακολούθησε τον ελληνικό τελικό της Eurovision και παραχώρησε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα. Η Αμερικανίδα πρεσβευτής στην Ελλάδα έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Akyla που κέρδισε και τα συγχαρητήριά της για την παραγωγή του «Sing for Greece».

Όταν ο Akylas κέρδισε, έφερε στη σκηνή του διαγωνισμού τη μητέρα του, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς. Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ ανέφερε ότι μετά από αυτή την κίνηση που έκανε, τον λάτρεψε, καθώς όπως είπε είναι και η ίδια μητέρα ενός αγοριού.

Η Αμερικανίδα Πρέσβης των ΗΠΑ κατά την άφιξή της, δήλωσε: «Μπορεί σήμερα να φοράω κόκκινο, αλλά η καρδιά μου χτυπά μπλε για την Ελλάδα σήμερα. Σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που εμφανίζονται, να έχετε μια καταπληκτική εμφάνιση».

Αφού ολοκληρώθηκε η βραδιά και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Akylas, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έκανε εκ νέου δηλώσεις και ανέφερε: «Ήταν υπέροχες όλες οι εμφανίσεις και όλοι οι τραγουδιστές. Εντυπωσιάστηκα από την παραγωγή, από την ποιότητα και από το πόσο υποστήριζαν ο ένας τον άλλον. Το “Ferto” ήταν ένα εκπληκτικό τραγούδι και τον λάτρεψα όταν έφερε τη μητέρα του στη σκηνή, γιατί ξέρετε είμαι και εγώ μητέρα ενός αγοριού». 

Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα πήγε στον ελληνικό τελικό της Eurovision συνοδευόμενη από τον γιο της, Ρόναν. Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ απόλαυσε το πρόγραμμα, καθώς μετά τους 14 διαγωνιζόμενους που ονειρεύονται τη σκηνή της Eurovision, στη σκηνή ανέβηκε και ο Χρήστος Μάστορας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας κέντρισαν τα βλέμματα και έσυραν τον χορό σε γλέντι στην Πάτμο
Η Πάτμος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν ιδιαίτερο προορισμό για την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί και περνά εκεί σημαντικό μέρος του χρόνου της
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας