Lifestyle

Η Μαρίνα Γρηγορίου του GNTM αποκαλύπτει: «Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα γιατί στο σπίτι ήταν πολύ καλή»

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε για όλα "Στην φωλιά των ΚουΚου".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρίνα Γρηγορίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για την αποχώρησή της από το GNTM, αλλά και για τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της. Η 24χρονη Θεσσαλονικιά με αφορμή την ερώτηση της Τζώρτζιας Γεωργίου για το αν κάποια κορίτσια φερόντουσαν αλλιώς μπροστά στις κάμερες και άλλα δήλωναν στη κάμερα, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι έπαθε σοκ με την συμπεριφορά της Ασημίνας, αφού στο σπίτι φαινόταν πολύ καλή.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
21