Lifestyle

Η μητέρα του Σάκη Ρουβά υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στην Κέρκυρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχει η μητέρα του Σάκη Ρουβά και θα είναι υποψήφια με την νυν δήμαρχο Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου.

Η Μαρία-Ιωάννα Πανάρετου, όπως είναι το όνομα της μητέρας του Σάκη Ρουβά θα εμπλακεί στα κοινά στο δήμο της Κέρκυρας θέτοντας υποψηφιότητα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μερόπη Υδραίου τονίζοντας ότι είναι η μητέρα των Σάκη, Βασίλη και Απόστολου Ρουβά και έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κέρκυρας.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασε» ο Τζον Τραβόλτα που έλαβε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών – «Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα»
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φεστιβάλ είχε ανακοινωθεί πως τιμητικό Χρυσό Φοίνικα θα λάμβαναν μόνον οι Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Πίτερ Τζάκσον
Τζον Τραβόλτα