Lifestyle

Η νεόνυμφη Λόρεν Σάντσεζ με κατακκόκινο σέξι φόρεμα στο Παρίσι χωρίς τον Τζεφ Μπέζος, με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Λόρεν Σάντσεζ μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος στη Βενετία

Η νεόνυμφη Λόρεν Σάντσεζ εθεάθη με κατακκόνινο σέξι φόρεμα στο Παρίσι, να διασκεδάζει στο Παρίσι χωρίς τον σύζυγό της Τζεφ Μπέζος, αλλά με μερικούς από τους πιο λαμπερούς φίλους της, ανάμεσά τους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν, λίγες μέρες μετά τον υπέρλαμπρο γάμο της στη Βενετία.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Λόρεν Σάντσεζ μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, που έγινε τον περασμένο μήνα στην Ιταλία με κόστος 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Το τριήμερο πάρτι γάμου φιλοξένησε 200 εκλεκτούς καλεσμένους και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «Ο Γάμος του Αιώνα».

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς το ζευγάρι πέρασε το «μήνα του μέλιτος» του γλεντώντας σε πολυτελές γιοτ, μαζί με το πρόσφατα χωρισμένο ζευγάρι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ, στο Κάπρι.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (08.07.2025), η Σάντσεζ εμφανίστηκε χωρίς τον Μπέζος στο Παρίσι, όπου δείπνησε στο κομψό εστιατόριο Laperouse με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον επίσης βραβευμένο Σον Πεν, το μοντέλο Μπρουκς Νέιντερ και άλλες διασημότητες.

Η 55χρονη κυρία Μπέζος προκάλεσε αναστάτωση κατά την άφιξή της, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα από λάτεξ του οίκου Versace, αξίας πάνω από 3.500 δολάρια, το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Το λουκ ολοκληρώθηκε με μαύρη τσάντα Hermès Kelly από δέρμα κροκόδειλου.

Λόρεν Σάντσεζ
Με σέξι κατακόκκινο φόρεμα στο Παρίσι η Λόρεν Σάντσεζ / Credit line: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Λόρεν Σάντσεζ
Στο Παρίσι η Λόρεν Σάντσεζ / Credit line: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντι Κάπριο ντυμένος στα μαύρα, με καπέλο και μάσκα N95 για τον κορονοϊό, αποχώρησε από το εστιατόριο πριν τη Σάντσεζ και τη Νέιντερ, συνοδευόμενος μόνο από έναν σωματοφύλακα.

Ο 64χρονος Σον Πεν έφτασε συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή 30χρονη σύντροφό του, Βαλέρια Νίκοβ.

Η απουσία του Μπέζος πιθανότατα οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί στο ετήσιο συνέδριο ηγετών της Allen & Co. στο Σαν Βάλεϊ του Αϊντάχο αυτή την εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 9
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας