Lifestyle

Η Πενέλοπε Κρουζ και η Ροζαλία παρακολούθησαν το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στο «Bernabeu»

Οι δύο σταρ παρακολούθησαν το ντέρμπι από τις κερκίδες του γηπέδου

Το μεγάλο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα δεν προσέφερε μόνο θέαμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και λάμψη στις κερκίδες του «Santiago Bernabeu» καθώς ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν από κοντά το El Clásico, βρέθηκαν η Πενέλοπε Κρουζ και η Ροζαλία.

Σε video που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, φαίνονται τόσο η Ροζαλία, όσο και η Πενέλοπε Κρουζ χαμογελαστές στις εξέδρες του γηπέδου να συζητούν, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στους δυο «γίγαντες» του ισπανικού ποδοσφαίρου, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, η πρώτη όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ από την Ιβηρική χώρα είναι φαν των «μερένχες» και φροντίζει συχνά να εμφανίζεται στο «Bernabeu», με την νεαρή τραγουδίστρια και την γνωστή ηθοποιό να θέλουν να δουν από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του πλανήτη.

@tracktreze ROSALÍA & PENÉLOPE CRUZ viendo el REAL MADRID – BARÇA en el Santiago Bernabéu! #Rosalía #PenélopeCruz #RealMadrid #Barça #TrackTreze @La Rosalia  sonido original – clau

Για την ιστορία, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-1 την Μπαρτσελόνα χάρη στα γκολ των Κιλιάν Εμπαπέ και Τζουντ Μπέλιγχαμ, «ξεφεύγοντας» από τους Καταλανούς με πέντε πόντους στην βαθμολογία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν συνέχιζα το πρωινό θα είχα πολύ κακό τέλος, έχει χρειαστεί να πάρω και φάρμακα για να σταθώ στα πόδια μου»
«Πιο σκοτεινή περίοδος δεν υπάρχει - Πιστεύω ότι αν άνοιγες την πόρτα του σπιτιού μου και με έβλεπες, θα φώναζες την αστυνομία» είπε ο ίδιος
Γρηγόρης Αρναούτογλου