Lifestyle

Η συγκλονιστική ιστορία της αθλήτριας που έχασε τα πόδια της στα 19 της και όμως μάγεψε στο κόκκινο χαλί!

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της παραολυμπιονίκη

Η 34χρονη παραολυμπιονίκης Amy Purdy βρέθηκε σε μια διοργάνωση όπου βραβεύονται τα καλύτερα αθλητικά επιτεύγματα της χρονιάς στο Nokia Theater και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

 “Πριν 15 χρόνια η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Ήταν η μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο και δυο μήνες μετά έπρεπε να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω εκείνη τη μέρα με φίλους στα βραβεία ESPYS”, έγραψε η ίδια στην σελίδα της μετά την εκδήλωση!

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της: «Το ταξίδι στην Αφρική δεν ήταν εύκολο, είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο»
«Έφευγα το πρωί, άφηνα το παιδί σε μια γυναίκα που μας ετοίμαζε ντόπια φαγητά, δούλευα, έκανα μεγάλους περιπάτους», περιέγραψε για την καθημερινότητά της στην Αφρική
Χριστίνα Κοντοβά 1