Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ζωή Ασουμανάκη στις 15 ομορφότερες φιναλίστ του κόσμου – Ποια είναι η 21χρονη μελαχρινή Κρητικιά

Η Ζωή Ασουμανάκη στις 15 ομορφότερες φιναλίστ του κόσμου –  Ποια είναι η 21χρονη μελαχρινή Κρητικιά
YouTube

Η Μις Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023. Στην εκδήλωση που έγινε στο Τόκιο, η 21χρονη μελαχρινή καλλονή κατέκτησε μία θέση στην κορυφαία 15αδα, αλλά και την 1η θέση στην Ευρώπη!

Η πανέμορφη Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην πρωτεύουσα της μακρινής Ιαπωνίας, η Μις Ελλάς 2022 μαγνήτισε τους χιλιάδες θαυμαστές των διαγωνισμών ομορφιάς, που εξήραν τη μεσογειακή ομορφιά της.

Η 21χρονη Ζωή με την παραδοσιακή Κρητική στολή, ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία του νησιού και των περήφανων γυναικών του, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.

Στο γιλέκο και τη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια Εύα Βαμβουκά, είναι αποτυπωμένη η έμπνευση από τη φύση και την ιστορία της περήφανης Κρήτης στο πέρασμα των αιώνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μελαχρινή καλλονή άρχισε την πορεία της, κατακτώντας τον τίτλο Μις Κρήτη 2021.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoi Asoumanaki (@zoi.asoumanaki)

 

Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού Miss International 2023 ανακηρύχθηκε η Μις Βενεζουέλα, Andrea Rubio, 1η αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Sofia Osio Luna, 2η η Μις Περού, Camila Diaz Daneri και 3η αναπληρωματική η Μις Φιλιππίνες, Nicole Borromeo.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις