Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ήρθε το «Doggy Parton» από την Ντόλι Πάρτον

Ήρθε το «Doggy Parton» από την Ντόλι Πάρτον
Φυτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Ντόλι Πάρτον θα κάνει την αγάπη της για τα σκυλιά, επάγγελμα. Η τραγουδίστρια της κάντρι κάνει το ντεμπούτο της με το «Doggy Parton», μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ για σκύλους.

«Η αγάπη μου για τα κατοικίδια είναι πιο δυνατή από ποτέ», αναφέρει η Ντόλι Πάρτον σε δελτίο Τύπου. «Αυτό με ενέπνευσε να ξεκινήσω τη δική μου σειρά “Doggy Parton”, με ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και πολλά άλλα με λίγη από την αισθητική της Ντόλι».

https://twitter.com/DoggyParton/status/1565344815260217346?s=20&t=7w2rNeAd05_v0akoWDag1g

Σε συνεργασία με την SportPet Designs, τα 20 και πλέον αντικείμενα της συλλογής περιλαμβάνουν πολλά gingham-wear – όπως ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα, μπαντάνες, γιακάδες και σετ λουριών, καθώς και διάφορα παιχνίδια και μια ξανθιά περούκα.

https://twitter.com/DoggyParton/status/1565128122797785088?s=20&t=A2eNdLhZcYQFmdynx2SKJA

Πρεσβευτής της μάρκας είναι ο σκύλος της Ντόλι, Billy The Kid. Το γαλλικό μπουλντόγκ και… influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της το χάρισε ο μάνατζέρ της Ντάνι Νόζελ.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς «Doggy Parton» θα διατεθεί στη Willa B. Farms, μια οργάνωση διάσωσης ζώων με έδρα το Νάσβιλ, «όπου τα ζώα που έχουν ανάγκη βρίσκουν ατελείωτη αγάπη», είπε η Ντόλι Πάρτον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις