Lifestyle

K. Μαραβέγιας – Ευγ. Δημητροπούλου: Ο έρωτας καλά κρατεί!

Πού απαθανατίστηκε το ζευγάρι;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Ο Εχθρός μου” βρέθηκαν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Ευγενία Δημητροπούλου, που όλα δείχνουν πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός κάνουν λίγες δημόσιες εμφανίσεις αλλά δεν κρύβουν ότι είναι μαζί.

Στην πρεμιέρα της ταινίας βρέθηκαν πολλοί από τον καλλιτεχνικό κόσμο και απόλαυσαν την προβολή.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
22