Αυθόρμητος, εξωστρεφής και άκρως αποκαλυπτικός ο Κώστας Μαρτάκης έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη και είναι έτοιμος να ξετρελάνει το κοινό.
Ο Κώστας έρχεται στο TLIFE και μας μαθαίνει… “Μαθηματικά” (που είναι και ο τίτλος του νέου του τραγουδιού) μιλά για τη νέα συνεργασία του στη διάσημη αθηναϊκή πίστα, το μιούζικαλ που ετοιμάζει, τον έρωτα και την όμορφη περίοδο που διανύει!
Φέτος σε βρίσκουμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο. Πώς προέκυψε η φετινή συνεργασία;
“Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι για μια ακόμη φορά με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν αρκετές φορές και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Με τον Στέλιο Ρόκκο τραγουδήσαμε μαζί το νέο μου κομμάτι “Τα καλοκαιρινά σ’ αγαπώ” και είχαμε καλή χημεία και περάσαμε πολύ όμορφα. Έχουμε μαζευτεί εδώ πολλοί “τρελοί” και το θέαμα που θα απολαύσει όποιος έρθει να μας δει, θεωρώ ότι είναι πολύ ξεχωριστό.”