Lifestyle

Και κάπως έτσι γίνονται όλες θεές! Tραγουδίστρια μας δείχνει σε βίντεό της τα θαύματα της ψηφιακής επεξεργασίας!

Ένα video clip απεικονίζει ολόκληρη την διαδικασία της ψηφιακής επεξεργασίας που μεταμορφώνει κάθε πρόσωπο και το κάνει... τέλειο!.

Ένα video clip απεικονίζει ολόκληρη την διαδικασία της ψηφιακής επεξεργασίας που μεταμορφώνει κάθε πρόσωπο και το κάνει… τέλειο!

Η τραγουδίστρια από τη Βουδαπέστη, Csemer Boglárka ή αλλιώς  Boggie κυκλοφόρησε ένα video για το τραγούδι “Nouveau Parfum” κατά το οποίο δέχεται ένα συνεχόμενο ρετουσάρισμα μέσω ενός προγράμματος που μοιάζει με το Photoshop.

Το video σκηνοθετήθηκε από τους Nándor Lőrincz και Bálint Nagy και δείχνει το πρόσωπο της τραγουδίστριας να αλλάζει, δίχως να υπάρχει η παραμικρή ατέλεια, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα στερεότυπα του χώρου της showbiz.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα