Lifestyle

Καλομοίρα: Πένθος για την οικογένειά της – Πέθανε ο πατέρας του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

«Για μένα, δεν ήταν απλά ένας πατέρας, ήταν ο καλύτερός μου φίλος, το πρότυπό μου, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου» γράφει σε συγκινητική του ανάρτηση ο Γιώργος Μπούσαλης

Πενθεί η οικογένεια της Καλομοίρας από σήμερα (08.05.2025), αφού πέθανε ο πατέρας του συζύγου της, Γιώργου Μπόυσαλη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Δημήτρη, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας οικογενειακές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία έως και το σήμερα.

«Με βαριά καρδιά, μοιραζόμαστε το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, Δημήτρη, που έφυγε από κοντά μας χθες το πρωί. Ήταν ο βράχος μας – σταθερός, δυνατός και γεμάτος αγάπη.

Για μένα, δεν ήταν απλά ένας πατέρας, ήταν ο καλύτερός μου φίλος, το πρότυπό μου, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου. Μπορώ μόνο να ελπίζω να είμαι το 1/10 του πατέρα που ήταν.

Η δύναμη, η καλοσύνη και η ακλόνητη γενναιοδωρία του άγγιξαν τόσες πολλές ζωές και ενώ οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης γύρω από την οικογένειά μας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Boosalis (@georgeboosalis)

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία και το μνημόσυνο θα κοινοποιηθούν σύντομα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Σε αγαπώ όσο δεν μπορούν να πουν τα λόγια» έγραψε ο Γιώργος Μπούσαλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα