Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ενσάρκωσε στο «Έχω ένα μυστικό», αλλά και για τον Θανάση Βέγγο.

«Για τα «Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ είμαι πολύ περήφανη. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα. Θα κλάψουμε πολύ τώρα που τελειώνει στον τρίτο και τελευταίο κύκλο», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θυμάται έντονα πως σαν παιδί τη δεκαετία του ’80 πήγαινε στις πορείες με τη μαμά της, που ήταν συνδικαλίστρια. Ακόμη, δήλωσε πως σε ηλικία 2 ετών έγινε εξώφυλλο στα «ΝΕΑ» με τίτλο «Πόσο θα ζήσω ακόμη».

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό» όλο αυτό εκτοξεύθηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος», δήλωσε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε πως έχει πει πολλά όχι στην καριέρα της και νιώθει πολύ τυχερή γι’ αυτό.

«Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω «ναι». Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν. Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό».

«Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις.

Όλο αυτό ξεπερνιέται με το χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου», είπε για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις