Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι λέει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 18

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι λέει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 18

«Το έκρυψα μέσα μου βαθιά. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Το Πρωινό“. Η γνωστή ηθοποιός συζήτησε, μεταξύ άλλων, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τα παιδιά της και τη σχέση που έχει μαζί τους, για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ενώ μίλησε και για την παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της.

Αρχικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας των παιδιών της, αλλά και το ταλέντο που έχει ο πρωτότοκος στο σκάκι: «Είμαι μια πολύ υπερήφανη μαμά! Ο Μάξιμος είναι 8 και ο Κίμωνας 2. Είναι καλά και έχουν έρθει πιο κοντά λόγω και της συνθήκης που ήμασταν μέσα στα σπίτια. Ο μεγάλος δεν σνομπάρει τον μικρό.

Απλώς ο Μάξιμος έχει τα θέματά του, το σχολείο, το σκάκι, τον Χάρι Πότερ, τα βιβλία του, βυθίζεται στον κόσμο των βιβλίων. Παίζει σκάκι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Ναι, είναι πολύ καλός. Το ανακάλυψε από το σχολείο του.

Έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο και γενικώς κάνει και ιδιαίτερα, είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ.

Είμαι πολύ υπερήφανη! Ο μικρός είναι ένα πολύ μεγάλο ζιζάνιο, πολύ μεγάλος καραγκιόζης, είναι πειραχτήρι, είναι ταλιμπανάκος… Είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο ένας είναι ο διανοούμενος και ο άλλος είναι ο μαφιόζος. Έχουν αρχίσει και βρίσκουν κώδικες επικοινωνίας, γιατί ο μικρός είναι αρκετά ανεπτυγμένος για την ηλικία του, οπότε τώρα προσπαθεί να φτάσει το μεγάλο.

Επικοινωνιακά είναι σαν να είναι τεσσάρων ο μικρός. Ξέρει τα πάντα, είναι οι κεραίες του φοβερά ανοιχτές και τεράστιες. Μιλάει καταπληκτικά και συνεννοείται τέλεια».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε: «Κάποια στιγμή τα πράγματα έπρεπε να ειπωθούν. (…) Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια δικαίωση για τους ανθρώπους που έχουν παρενοχληθεί και δεν πρέπει να σταματήσει αυτός ο αγώνας εδώ, πρέπει πια να μιλάμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα καθαρίσει το τοπίο.

Ο χώρος μας απαρτίζεται από πολύ σπουδαίους ανθρώπους και είναι ανάγκη να πάρουν αυτοί τα ηνία και να βγουν μπροστά. Εγώ όταν το βίωσα, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Δεν έχω αφηγηθεί ποτέ την ιστορία. Είναι κάτι τραυματικό.

Όταν είσαι μικρός δεν καταλαβαίνεις τι είναι επιτρεπτό και τι όχι. Τα νέα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα όρια τους. Δεν έγινε παραβιαστικό σε σημείο να γίνει πολύ τραυματικό, όμως η ιδέα αυτής της κατάληξης ήταν αρκετή για να με τραυματίσει», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις