Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στη Μύκονο και το παθιασμένο φιλί στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη 

Αν και το καλοκαίρι έχει φτάσει στο τέλος του, πολλοί ξένοι και Έλληνες celebrities καταφθάνουν στη Μύκονο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης.

Φορώντας ένα ολόσωμο αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτικό μαγιό σε απόχρωση μπλε και πράσινο και έχοντας κάνει τα μαλλιά της πλεξούδα, η Κατερίνα Στικούδη απόλαυσε τη θάλασσα γνωστού beach bar στη Μύκονο έχοντας πάντα στον πλευρό της τον Βαγγέλη Σερίφη.

Με καλή διάθεση, δεν σταμάτησε να χορεύει αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Αν και μαγνήτισε πολλά βλέμματα, εκείνη είχε μάτια μόνο για τον αγαπημένο της «dj Rico».

Στο βίντεο όπου εξασφάλισε το mykonoslive.tv φαίνεται να βγαίνει από τη θάλασσα και αμέσως να αγκαλιάζει και να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον σύζυγό της.

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον άνθρωπο της ζωή της τον Αύγουστο του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας και σήμερα έχουν δύο γιους, τον 2.5 χρόνων Βύρωνα και τον 6 μηνών Νικόλα.

Το ζευγάρι μέσα στον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται να βαφτίσει τον μικρότερο τους γιο χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Δέσποινα Καμπούρη για την αποβολή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη: Είναι πολύ προσωπική και δυσάρεστη στιγμή
«Έχεις κάνει υπέρηχο, έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού και ξαφνικά δεν ακούς καρδιά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια» εξομολογείται η Δέσποινα Καμπούρη
Δέσποινα Καμπούρη
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Εκδικάζεται η έφεση της υπουργού για την επιμέλεια των παιδιών τους
«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι το Εφετείο θα αντιληφθεί πόσο επιζήμια για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των τετράχρονων ανήλικων παιδιών είναι μια τόσο συχνή εναλλαγή κατοικίας» λέει ο δικηγόρος της Όλγας Κεφαλογιάννη
Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη