Lifestyle

Κάτια Δανδουλάκη: Πρεμιέρα με αγαπημένους celebrities

Η ηθοποιός αναρωτιέται: «Να ζει κανείς ή να μη ζει;»

Όταν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι ενωθούν, σίγουρα το αποτέλεσμα είναι μία μεγάλη επιτυχία! Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν και σκηνοθετούν τη σπουδαία κωμωδία «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από το Mel Brooks.

Το έργο παίζεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με ένα θίασο λαμπερών, κωμικών ηθοποιών. Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Μαρία Κανελλοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεριανός και Πρόδρομος Τουσουνίδης. Όλοι ένας κι ένας!

Στην πρεμιέρα της παράστασης, όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψε κανείς! Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι από τα αγαπημένα παιδιά του θεάτρου και δεν θα μπορούσαν να μην καταχειροκροτηθούν από τους συναδέλφους τους.

Δες όλους τους διάσημους που βρέθηκαν εκεί στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μάρκος Σεφερλής: Bαρύ πένθος για την οικογένειά του – Πέθανε ο θείος του που ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας
«Ήσουν ο κηδεμόνας μου στο σχολείο, επειδή ήξερες περισσότερα γράμματα από τον πατέρα μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συγκινητική του ανάρτηση ο γνωστός κωμικός
Μάρκος Σεφερλής