Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζει με αέρινο μαύρο φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Έναν μήνα μετά τη γέννα του δεύτερου γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να χαρίσει μία βραδιά αφιερωμένη σε εκείνη.

Με μία εμφάνιση που δεν θυμίζει σε τίποτα ότι πριν λίγο καιρό πέρασε δεύτερη γέννα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με αέρινο μαύρο φόρεμα κατά την έξοδό της σε εστιατόριο δίπλα στην παραλία.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει τις σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το outfit που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία εντυπωσιακή hand bag με την απαραίτητη λάμψη.

«Mama’ s night out», αρκέστηκε να σχολιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 12
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας