Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου και η ψυχαγωγία ο έρωτάς μου

Κώστας Τσουρός: Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου και η ψυχαγωγία ο έρωτάς μου

«Υπήρξαν άνθρωποι που δεν χάρηκαν με την εξέλιξή μου, απομακρύνθηκαν από δίπλα μου», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα επαγγελματικά του και για την παρουσίαση της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Ένιωσα νοσταλγία όταν είδα το πλατό. Δεν μου λείπει όμως το πρωινό ξύπνημα. Ετοιμάζουμε το νέο μας πλατό. Δεν κάνω γενικά απολογισμούς, αν σκεφτώ τους 3 τελευταίους μήνες, είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά υπάρχουν και αλλαγές στις εκπομπές.

Είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. δεν έχει αλλάξει η στάση μου, ασχολούμαι πολλά παραπάνω βέβαια με την εκπομπή. Πριν είχα την ευθύνη του εαυτού μου τώρα έχω την ευθύνη όλων. Αυτό μόνο με δυσκολεύει», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Ήταν πολύ δημιουργικό το άγχος που είχα, μου άρεσε το στήσιμο της εκπομπής. Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν πέσει το σήμα για να βγούμε για πρώτη φορά στον αέρα πήγα να λιποθυμήσω, χτύπαγε η καρδιά μου.

Σκεφτόμουν που είναι όλοι όσοι συνεργάστηκα. Είχα συνηθίσει να βγαίνω δεύτερος και να κάνω χαβαλέ με την παρουσιάστρια. Τώρα το συνήθισα είναι όλα στο μυαλό, η δουλειά είναι η ίδια. Εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο».

Για τις κριτικές που δέχεται και τις ευχές της οικογένειάς του για το σημαντικό αυτό βήμα στην καριέρα του, ο Κώστας Τσουρός, τόνισε πως «ο μπαμπάς μου είναι λίγο πιο αυστηρός, η μαμά μου με βρήκε σε όλα τέλειο. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν μου λένε ωραία πράγματα και με στηρίζουν.

Μου λένε την αλήθεια για πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Συμπορευόμαστε με τα σχόλια, αλλά δεν πάμε βάσει αυτών. Ο κόσμος έχει εκφραστεί καλά για την εκπομπή σε γενικές γραμμές. Με έχουν στεναχωρήσει κριτικές πριν βγούμε στον αέρα. Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν ότι δεν είναι έτσι όπως το λένε. Δεν το βλέπω τόσο ανταγωνιστικά».

Για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε: «Το έχουμε καθιερώσει με την Ναταλία να μιλάμε κάθε Δευτέρα, το έκανα και πριν που ήμουν σε αυτή την εκπομπή, δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε. Την νιώθω πολύ κοντά μου τη Ναταλία, μου έμαθε πολλά και την έχω στην καρδιά μου. Πάντα στον αέρα λέω αυτό που πιστεύω, ωστόσο φιλτράρω ό,τι πω».

Υπήρξαν άνθρωποι που «σφίχτηκαν» με την εξέλιξη του του Κώστα Τσουρού; «Το ένιωσα πως υπήρξαν άνθρωποι που ένιωσαν ένα σφίξιμο που προχώρησα. Το ένιωσα από πολύ ανθρώπους το ότι “γιατί αυτός προχώρησε;”. Απομακρύνθηκαν άνθρωποι μετά από το γεγονός ότι θα κάνω εκπομπή. Μάλλον δεν άξιζε ο τρόπος που συμπεριφερόμασταν πριν», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Αγαπάω την ενημέρωση πιο πολύ αλλά περνάω ωραία και με την ψυχαγωγία. Θα ήθελα πολλές φορές να είμαι στον παλμό των γεγονότων αλλά αισθάνομαι καλά με την ψυχαγωγία. Η ενημέρωση είναι αγάπη μου και η ψυχαγωγία ο έρωτάς μου και αυτό συνεχίζει να ισχύει. Νιώθω ευγνώμων, χαρούμενος, γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει.  Και σιγά για τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις