Lifestyle

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουμε μία ισορροπημένη, ώριμη σχέση – Το οφείλουμε και το χρωστάμε στα παιδιά μας»

«Μπορεί να κάνει τα πάντα στην τηλεόραση η Κατερίνα, είναι πάρα πολύ καλή» συμπλήρωσε ο ίδιος

Ο Κρατερός Κατσούλης, σε δηλώσεις του στο Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά, μίλησε για την πρώην γυναίκα του και σχολίασε την ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον ANT1, απαντώντας και για τις σχέσεις τους, μετά τον χωρισμό.

«Της αξίζει, έκανε μια καταπληκτική εκπομπή το καλοκαίρι, οπότε είναι πάρα πολύ ωραία που θα συνεχίσει. Δεν το περίμενα, το φανταζόμουν ότι θα ανανεώσει, αλλά γενικά δεν ξέρεις τι γίνεται ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης για την πορεία της Κατερίνας Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω καθόλου τι εκπομπή θα κάνει. Θα μοιράσουμε τους χρόνους με τα παιδιά, όπως το κάναμε πάντα. Αναλόγως με τα παιδιά, αναλόγως με τις δραστηριότητες, αναλόγως πολλά».

Ο παρουσιαστής δείχνοντας την υγιέστατη σχέση που έχουν διατηρήσει μεταξύ τους μετά τον χωρισμό ανέφερε επίσης: «Έχουμε μία ισορροπημένη, ώριμη σχέση. Είναι κάτι που το οφείλουμε και το χρωστάμε στα παιδιά μας. Μπορεί να κάνει τα πάντα στην τηλεόραση η Κατερίνα, είναι πάρα πολύ καλή. Το έχει αποδείξει αυτό χρόνια. Της εύχομαι κάθε καλό, με επιτυχία και γερά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άντονι Χόπκινς: Η συζυγός του πιστεύει ότι έχει αυτισμό – «Ανοησίες και ταμπέλες, ποιος νοιάζεται;» απαντά εκείνος
«Υποθέτω ότι είμαι κυνικός γιατί όλα αυτά είναι ανοησίες. Όλα είναι σαχλαμάρες. ΔΕΠΥ, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Άσπεργκερ, μπλα μπλα μπλα. Θεέ μου, αυτό λέγεται ζωή»
Άντονι Χόπκινς